Pagini

Sunday 31 March 2013

Partener media in SuperBlog



Ultima proba din competitia anuala de blogging ne mai pune o data imaginatia la bataie dar de aceasta data si abilitatile "jurnalistice" sa zic asa.

Proba suna in felul urmator:

1. In calitate de laureat al competitiei Spring SuperBlog 2013, cum v-ati recomanda ca potential partener media in viitoarea editie SuperBlog? Vrem sa va cunoastem mai bine, sa aflam cum va definiti ca bloggeri si cum ati vedea voi colaborarea cu noi, in calitate de potential partener media. Va puteti inspira / documenta de la actualii parteneri media.

Ei bine m-am apucat acum de scris acest articol pentru ca in urma cu cateva momente un prieten mi-a recomandat un test de personalitate de pe internet, unde puteai vedea pe langa temperamentul pe care il ai si cateva idei de job-uri in care ai fi cel mai indicat.

Raspunsul nu a fost de departe unul care sa ma uimeasca ba mai mult ma asteptam la el, Asemanarea lui fata de ultmul test de acest gen dat in clasa a 8-a m-a facut sa raman insa un pic pe ganduri. Ei bine prima meserie care imi era recoamndata era cea de jurnalist sau reporter la fel ca atunci cand eram inca pe bancile scolii generale.

Acest rezultat m-a facut sa realizez ca alegerea mea de a urma Jurnalismul este probabil cea mai buna si nu trebuie sa renunt la ea oricat de greu ar parea la inceput.

Imi place la nebunie sa ma implic in activitati care necesita comunicare, cercetare si promovare si cred ca aceste trei lucruri ar face dintr-un simplu blogger un partener media perfect pentru competitia Spring Blog.

Stiu ca as avea mult de lucru ca sa ajung la un nivel profesional, dar aici trebuie sa fie luat in vedere faptul ca acest blog a fost creat initial doar ca un refugiu personal , ulterior introducand si articole de interes public.
Sincer sa va spun nu stiu exact ce asteptari as putea avea de la a fi partener media insa sunt sigura ca voi deveni pe zi ce trece mai buna in acest domeniu si voi avea idei ce vor merita sa fie puse in valoare si de alti parteneri media.

Chiar daca pana in acest moment nu am castigat vreun premiu in aceasta competitie, punctajul pe care l-am obtinut la fiecare proba (daca o excludem pe prima care  a fost "de incercare") este unul demn de lauda, ceea ce inseamna ca exista potntial in mine, in ceea ce scriu si mai ales in ceea ce transmit.

As fi un bun partener media pentru aceasta competitie intre bloggeri, si daca nu ma credeti, ma puteti alege si va garantez ca nu am cum sa va demonstrez contrariul. Imi place sa fiu mereu in centru atentiei si cand ma apuc de ceva ma asigur ca o voi duce la capat..

Nu vreau sa ma lungesc, stiu ca sunt capabila sa promovez cmpetitia, si sa vin cu idei inovatoare de promovare, nu degeaba ma ocup de diferite evenimente despre care cu siguranta se va auzi in curand la posturile tv sau radio din Brasov.

Ma intristeaza un pic faptul ca acum competitia este la final. M-a tinut in priza si mi-a pus la incercare imaginatia, mi-am dat seama ca pot scrie in mai multe feluri si ca bineinteles pot face mai mult decat credeam.

Nu ma astept sa castig competiatia sau vreuna din probele care au mai ramas, si asa deoarece ceea ce am aut eu de castigat este deja bine pus deoparte. Ma refer aici la increderea in mine ca pot duce un lucru pana la capat chiar daca pe parcurs am vrut sa renunt si experienta care nu va ajunge niciodata la noi intr-un colet bine impachetat livrat de catre Posta Romana.

2 comments:

  1. Un blog super interesant!
    Am inceput sa te urmaresc
    http://filmandotherstories.blogspot.se/
    :) Numai bine!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Cristina, si eu iti urmaresc tie blogul:) Numai bine!

      Delete