Pagini

Wednesday, 20 March 2013

Se apropie Earth Hour:)Ca in fiecare an pe data de 23 Martie "sarbatorim" Eart Hour, azi am primit pe mail un anunt foarte interesant pe care vreau sa il impartasesc cu voi:


Brașovul Pedalează de Ora PământuluiAsociația Brașovul Pedalează invită toți bicicliștii brașoveni să participe la acțiunile organizate de Centrul de Voluntariat Brașov cu ocazia Orei Pământului, eveniment ce va avea loc sâmbătă, 23 martie 2013, cu începere de la ora 19:30.


În fiecare an, în luna martie, milioane de oameni, instituții și companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour / Ora Pământului, mișcare globală inițiată de WWF Australia în anul 2007.


Astfel, pentru a ”sărbători” așa cum se cuvine acest eveniment, bicicliștii brașoveni sunt așteptați sâmbătă, 23 martie, la ora 19:30, în Centrul Civic, în fața Camerei de Comerț și Industrie. De aici se va porni pe traseul Centrul Civic – blvd. Iuliu Maniu – str. Nicolae Iorga – Aleea După Ziduri – Parcul Gheorghe Dima – str. George Barițiu – Piața Sfatului.


În intervalul orar 20:30 – 22:00, va avea loc în Piața Sfatului, după oprirea iluminatului public, un mini spectacol cu biciclete, se vor aprinde lumânări, se va cânta la chitară, vor fi lansate lampioane luminoase. De asemenea, cei de la Hypnosis ne vor încânta cu demonstrații pirotehnice.


În cazul în care nu vă puteţi alătura acţiunilor derulate în Piaţa Sfatului, puteți sărbători Ora Pământului şi de acasă: stingeți toate luminile, scoateți din priză aparatele electrocasnice, aprindeți o lumânăre și bucurați-vă de o oră “unplugged”, alături de cei dragi.


În 2013, provocarea adresată susținătorilor Earth Hour este sa facă MAI MULT – să-şi ia angajamentul de a-și schimba stilul de viață, pentru a reduce impactul negativ asupra planetei.
Nu uitați să vă anunțați prietenii și cei apropiați de aceste manifestări.


Ne vedem pe 23 martie!
Asadar va astept si eu pe 23 Martie in Piata Sfatului.

No comments:

Post a Comment