Pagini

Sunday 10 March 2013

Aur alb si fum

Pe fundal acordurile unui pian prafuit, iar in camera o lumina obscura lasa fumul din trabuc sa zburde nestigherit de colo colo. Draperiile erau trase si doar cateva lumanari lasau sa se vada trupurile celor doi.
A fost o zi lunga dar inauntru nu puteau fi atinsi de nimic si de nimeni, erau doar ei, muzica si aroma dulceaga a tutunului din pipa. Ea se uita cu gingasie la el si razand ii spuse "De cand ti-am adus trabucul ala nu il mai lasi din mana si in plus ti-a adus si aerul ala rafinat pe care il cautai tu acum ceva timp". El zambi si mai trase o data cu sete din trabuc, fumul se pravali din nari si inunda inca o data camera.
Ei stateau in camera de ceva timp, nu stiau daca ploaia de afara s-a oprit sau daca a devenit mai intensa, cel mai important lucru este ca erau impreuna chiar daca pentru scurt timp.
El se ridica la un moment dat de pe sofa si se indrepta spre cuierul din hol unde avea paltonul.Incepu sa caute prin buzunarele acestuia si apoi se intoarse catre ea cu o cutie albastra, se opri in fata ei si o privi in ochi "Stiu cat de mult iti plac trandafirii si pentru ca esti  cea mai rafinata fata pe care o cunosc mi-a luat ceva timp sa gasesc acest cadou " Ii intinde o bratara si o ajuta sa si-o puna la mana. Ea a ramas fara cuvinte, se cunosteau atat de bine incat nu aveau cum sa dea gres. Acestea erau cadourile lor de despartire, nu stiau cand urmau sa se mai vada. El avea acum o cutie cu trabucuri care sa ii aminteasca de aroma camerei in care s-au cunoscut prima data, iar ea o bratara cu un trandafir care sa ii reaminteasca ca in ochii lui este cea mai rafinata femeie din lume.
Daca va este greu sa gasiti un cadou potrivit pentru peroana iubita, sau pentru cunoscuti aveti de dat doar un clik : Borelay .
Iar daca cadourile de care am vorbit eu v-au inspirat le gasiti aici:  Brăţară Rose Borealy made with Swarovski Elements  si Set Trabuc Guantanamera cu Bricheta Tonino Lamborghini


Picture credits goes to: Slow-Dancing-in-a-Burning-Room


Articolul numarul 2 din Competitia anuala de blogging

No comments:

Post a Comment