Pagini

Tuesday 12 March 2013

Imi dau cu parerea

Pentru ca in ziua de astazi este vital sa ne "dam cu parerea" (a se vedea clipurile de pe youtube cu oamenii de pe strada care sunt intrebati daca sunt armatori si se gandesc imediat la arme si incep sa dea raspunsuri "din top"), m-am gandit ca ar fi cazul sa imi dau si eu cu parerea.
Va vorbeam zilele trecute de o competitie intre bloggeri, un fel de Bruce Lee care il bate pe Van Dame in metafore, umor si inspiratie si cu toate ca mi-am impus sa nu trag cu ochiul la ceilalti participanti, asa cum mi se intampla sa fac cand beau prea multa Cola si ma conving pe mine ca este un lucru bun si ca "fac ce vreau", am prospecat putin piata blogosferei romanesti.
Avem oameni talentati, al dracului de talentati care se regasesc in domenii "blogspot" si "wordpress", oameni care daca si-ar face o cariera din asta ar avea din ce trai 101 ani. Si oameni care scriu sau incearca sa scrie, care se cred interesanti, inspirati si carora trebuie sa le facem loc pe lumea asta.
Nu vreau sa fiu rea, chiar daca mi se reproseaza acest lucru foarte des, dar am un mare defect ca ma enerveaza la culme prostia. Bine asta o spun eu din punctul meu de vedere, poate inteligenta pe care o am eu este vazuta ca si prostie de altii, oricum nu vreau sa detaliez cu toate ca acest lucru mi-ar aduce un numar mare de "vizitatori".
Ma bucur sa vad ca exista in continuare oameni care stiu sa dea viata cuvintelor si sa se joace cu ele   in moduri la care altii nu s-au gandit vreodata. Ma bucur ca in sfarsit am o platforma de unde pot accesa bloguri interesante care merita citite si carora merita sa le dai "subscribe".
Ma bucur, si sa se bucure si Super-Blog Spring 2013 :)

Si aici aveti si o melodie asa ca de 12 martie:)



4 comments:

  1. N-ai zis nimic cu articolul asta, parerea mea e ca ar trebui sa te apuci de alt hobby, ca asta cu scrisul nu prea iti iese (zic asta dupa ce ti-am citit mai multe "articole"). Ai un stil pueril, frazare ieftina, puncte de vedere pertinente si argumente zero.

    Inca ceva: de ce la reactions nu poti bifa decat "distractiv" "interesant" sau "extraordinar"?! Eu zic sa bagi si optiunea de "plictisitor", pariu ca ai strange mai multe bife.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga anonimule ar fi interesant sa iti lasi si un nume daca tot ai ceva de comentat spune si cine esti:)

      Delete
  2. nu iti mai da cu parerea. renunta la blog. ghuitarista? wtf!!!!. renunta si la chitara ca nu te pricepi si e totul ok. grow up!

    ReplyDelete
    Replies
    1. imi plac oamenii care isi spun parerea insa in mod anonim. Tare as vrea sa vad daca persoana care a lasat acest comentariu pe blog are tupeu sa vorbeasca personal cu mine si sa recunoasca in fata mea ce problema are cu mine:

      Astept:)

      Delete