Pagini

Sunday 6 October 2013

Toyota Corolla- frumoasa cu un scop precis

Ma gandeam pana nu demult care sunt calitatile care fac o masina sa fie "buna","accesibila", "usor de condus", asa ca datorita facultatii pe care o urmez am zis sa fac ceea ce stiu mai bine, respetiv sa ii iau masinii un interviu.

Dis de dimineata m-am indreptat catre centrul comercial din oras in sectiunea auto si avand in vedere ca prima reprezentanta era a celor de la Toyota m-am gandit sa imi incerc norocul la ei.
Inauntru, cel putin 10 masini marca Toyota au inceput sa se foiasca, aveam carnetelul si pixul cu mine si cred ca au simtit ca ceva nu e in regula. Singura masina care parea calma si privea linistita pe geam era noua Toyota Corolla. De altfel era singura masina de culoare verde din intreg salonul asa ca mi-a fost usor sa o aleg si sa ma indrept hotarata catre ea. Timid ma prezint "Buna, sunt Anca, sunt aici sa fac un reportaj referitor la caracteristicile care vand efectiv o masina si doresc sa va adresez cateva intrebari"

Toyota s-a uitat la mine, a dat un flash cu farurile si a chicotit usor. " Buna draga Anca, te anunt in primul rand ca ai venit unde trebuie si as raspunde bucuroasa intrebarii tale, ia un loc insa", moment in care usa din dreptul volanului s-a deschis automat. M-am urcat cu timid in masina si imediat ce m-am asezat pe scaun am simtit ca as putea sa conduc zile intregi fara sa am nevoie de nimic altceva.Am facut chiar si o fotografie ca sa va faceti si voi o idee:


Corolla a chicotit ca pentru ea, probabil si-a dat seama cat de confortabil ma simt si apoi imi spune:

"Ma uit la tine si imi dau seama ca esti o ecologista, trebuie sa mentionez ca , cei care m-au proiectat au avut grija sa se asigure ca nivelul de emisii este unul redus asemeni consumului de combustibil si proiectarii unui motor mai usor care ma face sa fiu un autovechiul verde, chiar daca poate la prima vedere par un distrugator al naturii. Presupun ca ai observat aspectul meu agresiv" si incepu iar sa chicoteasca. Nu ma lasa sa ii raspund si continua "De asemenea vreau sa mentionez ca am trecut cu nota 10 testele din industria auto atat in ceea ce priveste siguranta dar si fiabilitatea la drum lung. Daca cumva ma inbolnavesc, ceea ce mi se pare imposibil avand in vedere garantia pe care o primesti cand ma cumperi, cei de la Toyota au in service cate un doctor specializat pentru fiecare boala ce poate aparea si ma vor face ca noua imediat."

Am zambit si mi-am pus mainile pe volan "Mai spune-mi!", am rugat-o.

"Volanul este imbracat in piele si are 3 spite, nu trebuie sa cauti cheia in geanta aia mare a ta pentru ca pornesc fara, am suporturi de cafea pentru ca sunt sigura ca iti place si bineinteles ca avand in vedere ca vine iarna cu mine nu ai de ce sa iti faci griji pentru ca am si climatizare automata dual-zone. Am lumini de zi cu led si faruri haolgen reflectoare, camera video mansarier si senzori de parcare" Facu o pauza si apoi spuse "Aproape ca ma conduc singura, am chiar si cruise control deoarece functionez pe benzina, motor de 1.6 litrii, 6 trepte abs, airbaguri..." Se opri, a observat probabil ca eu eram uimita de cat de bine ma simteam in interior asa ca spuse "Cred ca te-am convins, uite iti dau si un link, si inca ceva, spuse soptit, cei de la Toyota te pot ajuta sa ma achizitionezi avand si un program de finantare bine pus la punct"

Nu vroiam sa ma dau jos din masina, dar cand m-am uitat pe geam aproximativ 20 de oameni erau stransi in jurul ei. "Multumesc, i-am spus, mi-ai raspuns la toate intrebarile"

M-am dat jos din masina si am auzit cum chicoteste in timp ce un alt cuparator se urca la volan . Ea este noua Toyota , frumoasa cu un scop precis, acela de a te face sa te simti bine la volan, in siguranta si cel mai norocos sofer din lume.



Articol scris pentru Superblog 2013

1 comment: