Pagini

Monday 21 October 2013

o intalnire altfel

in sfarsit dupa nenumarate mesaje . telefoane, scrisori si mici cadouri Maria urma sa il intalneasca pe el, urma sa ia cina intr-un loc extravagant, undeva deasupra orasului, urmau sa manance aperitive greu de pronuntat si sa bea vin din pahare de cristal.
De cateva saptamani bune il vana pe Gogu, "armasarul" de vis-a-vis dar acesta parea neinteresat de fiecare data cand ea ii zambea sau cand incerca sa intre in vorba cu el. Apoi intr-o zi minunea s-a intamplat. Cei doi s-au intalnit la coada la paine si s-au indragosit pe loc. Bineinteles le-a fost frica sa isi marturiseasca sentimentele asa ca au ales sa tina legatura prin mesaje, scrisori si mici cadouri pe care si le trimiteau unul altuia.
Asta pana acum 2 zile cand in sfarsit Gogu a invitat-o pe Maria la "o intalnire romantica deasupra norilor". Atat i-a spus si ea a inceput sa isi faca mii de ganduri si de planuri pentru intalnirea respectiva. Era ceva ce o atragea la el mai mult decat inteligenta sau infatisarea dar nu-si dadea seama ce anume.
In ziua cu pricina in camera Mariei agitatie mare, prietenele ei cele mai bune venisera sa o ajute sa se aranjeze pentru marea intalnire. Una isi dadea cu pararea despre rochie, alta despre pantofi in timp ce celelate doua ii aranjau parul si o machiau.
La cateva camere distanta , pentru ca Maria si Gogu erau vecini, acesta se uita la un meci de fotbal si manca niste chipsuri cu ceapa si usturoi, era relaxat insa nerabdator sa o vada pe Maria.
Intr-un final, Maria se hotari asupra costumatiei. Se imbraca intr-o rochie verde smarald, asortase niste pantofi cu toc isi facu un coc chic si se aseza relaxata pe canapea in asteptarea soneriei.
La ora 20:01 se auzi soneria, prietenele Mariei se ascunsera repede in bucatarie si ea se indrepta spre usa. Se uita pe vizor si inainte sa deschida isi dadu cu putin parfum "Super-Playboy" caci vazuse de curand un clip interesat care sigur avea sa functioneze si in cazul ei isi pregati super-putterile de seductie.
Cand deschise usa...surpriza. Gogu era imbracat intr-un tricou pe care scria "romantismul este un mit" si o poza cu membrii unei trupe, era incaltat in niste adidasi sport si o pereche de blugi. Maria  ramasese fara cuvinte. Gogu la fel, fu absorbit de frmusetea ei si se simtea stupid..."Oare nu a inteles unde mergem? Oare asa vrea sa vina? Cine sunt eu sa  judec?"  Maria se simtea si ea incomod insa cine era ea sa il judece. Gogu ii zambi o lua de mana si o duse pe acoperisul blocului, unde era aranjata o masa pentru ei, multe lumanari si muzica in surdina. Maria zambi. O rafala ii facu pe amandoi sa simta parfului celuilalt. Erau indragostiti. Era perfect. Uneori parfumul face tot.

2 comments:

  1. Frumos post cu informații referitoare mare folos! Modalități în care au ilustrat informații este impresionant. Vă mulțumim!

    implanturi dentare prêt |
    cat costa un implant dentar

    ReplyDelete
  2. Buna,

    te invit la un concurs simplu pe blogul meu. Cu 2 distriburi pe facebook poti castiga unul din cele doua pandantive gravate dupa placul inimii tale, cu foto sau text. Unul este placat cu aur, altul cu rodiu.

    Concursul se afla pe prima pagina a blogului meu, sper ca vei participa.

    Numai daca vrei, scuze de off-topic. :)

    Te pup si multumesc!

    ReplyDelete