Pagini

Sunday 21 August 2011

Duminica cu aroma de cafea

Este deja duminica.Nu vreau sa accept si nici ea nu ma accepta pe mine. Casa e intoarsa cu fundul in sus si printre mormane de haine mi-am gasit loc pe un fotoliu, am luat cafeaua langa mine si incerc sa ma relaxez, sa ma trezesc, sa fac ceva pe ziua de azi. Sansele nu sunt prea mari, presimt k o sa lenevesc toata ziua si pe ultima suta de metrii o sa intru in panica.
In camera deja mirosul cafelei danseaza siret cu fumul de tigara si se feresc amandoua de geamul deschis.El doarme inca linisit, a fost o noapte lunga.
Ma gandesc ca va trece repede si duminica asta si in curand si luna august,si in curand a venit toamna...Mai sorb o gura de cafea si recitesc "a venit toamna"..nu imi vine sa cred, parca abia incepusem sa ma bucur de soarele asta mult prea cald si acum trebuie sa renunt la el.
Lumanarea cu aromoa de levantica a inceput sa alerge prin camera dupa aroma de cafea si fumul de tigara, asa vom fi si noi, vom alerga dupa orice petic de soare si de caldura, caci apoi, levantica va veni si ne va azvarli in frigul iernii albastre...
Ma duc sa salvez ce pot din aroma de cafea.

5 comments:

  1. toamna ca toamna dar vine iarna... sa ai pofta de cafea, eu am reteta proprie si colectie de plicuri de nescafe brasero (vro 400 ) goale in doar 2 luni :D.... cafeaua de dimineata... orgasmic

    ReplyDelete
  2. iarna se bea vin fiert cu scortisoara:-p nu cafea:)

    ReplyDelete
  3. mai ales inaintea primei ore la scoaala imediat dupa cel baut din termos in masina:Đ ... sau cel de la Sisea :X

    ReplyDelete
  4. poate cea mai frumoasas clipa a zilei!!!

    ReplyDelete