Pagini

Friday 18 March 2011

LG E900 OPTIMUS 7 BLACK


            He He dragii mei vreau sa va prezint noul meu telefon : LG E900 OPTIMUS 7 BLACK.
          L-am castigat acum vreo luna la un concurs la locul de munca si pot spune ca sunt foarte multumita de el. Spre deosebire de alte produse marca Lg, acesta chiar da clasa multor windows phone-uri de la noi. 
                Windows Phone 7 Nu seamana cu nimic ce avem in acest moment sau ce am primit pana in acest moment. Cu toate ca poate parea ciudat la inceput de manevrat nu este deloc asa,mie una nu mi-a luat mult sa ma obisnuiesc. 
               Interfata este extraordinara,functioneaza lin precum luciul unei ape, nu exista intreruperi sau blocaje. Putem comunica de pe el in mai multe medii: e-mail, sms, apeluri. Eu una il vad ca pe un mic calculator de buzunar care ne tine in legatura cu cei din jur 24h din 24.
          Camera foto de 5 megapixeli face niste poze clare, ireprosabile si ofera posibilitatea ca in modul video sa inregistram Hd. De asemenea aplicatia marketplace ne ofera posibilitatea sa descarcam diferite tools-uri pentru telefon unele care sunt extraordinar de utile. De exemplu prin simpla conexiune la internet si indreptarea telefonului catre cer poti afla prognoza meteo pentru uramtoarele zile sau locurile de interes din preajma ta.
         Este un telefon pe care l-as recomanda cunoscutilor. Mai multe detalii tehnice puteti gasi pe :  Quickmobile-Lg E900 Optimus 7

       Prin acest post mentionez ca particip la campaniile QuickMobile :) Si daca aveti un blog va puteti inscrie si voi in concurs:)

4 comments:

  1. agree...al meu s-a dus dupa numai o luna..si nici macar nu l-am folosit asa.."intens"

    ReplyDelete
  2. La o femeie.....sa-l folosesti intens probabil inseamna sa joc eu fotbal cu al meu :P

    ReplyDelete
  3. dude...inca pot sa intru pe internet d pe el:)) sa trimit mesaje:)) si sa aflu cum va fi maine vremea:)) intens era sa fac asta zilnic=))

    ReplyDelete