Pagini

Tuesday, 18 August 2009

Pe o coarda de chitară
De mult m-am gîndit să scriu un post cu acest titlu.... Mă simt bine pe coarda mea de chitară, mă plimb de colo colo şi din cînd în cînd mai şi ţopăi ca să fac zgomot... Sau mai bine zis muzică cum îi place lui să mă atenţioneze... Aici pe coarda mea de chitară mă simt cel mai bine, am voie să vorbesc cât mă ţine vocea, bateria la laptop, sau tastatura, iar voi cei care citiţi puteţi mereu să vă îndreptaţi către pătrăţelul din dreapta sus şi să daţi clik... şi gata am tăcut... coarda mea de chitară e argintie şi uneori o port în jurul mâinii stângi, alteori la baza gitului şi doar cîteodată cînd mă plimb desculţă prin iarbă o port în jurul gleznei. Îmi place că străluceşte mereu frumos şi mă face să zâmbesc. De la o vreme cred că şi ea a realizat acest lucru şi parcă de la o zi la alta sclipeşte mai tare sub razele soarelui...Din cauza ei nu doar o dată i-am promis că o să scriu o carte, o să adun în ea tot ce i-am spus până acum, toate pozele pe care le-am făcut împreună, inclusiv pe cele din iarbă pe care ea le adoră atât de mult, le voi pune pe toate una peste alta le voi lega cu o fundă verde şi le voi numii „Pe o coardă de chitară”... Abia aştept,acum îmi mai trebuie doar fundiţă verde. Ştiu că o voi face fericită şi va străluci mai tare decît oricînd... atât ea cât şi eu şi împreună cu noi şi Maria...Abia aştept.Ps:atasat aveti ideea de coperta a cartii:) clik pt a vedea la intrega marime:)

4 comments:

 1. Da, fain. Coperta arata bine. Mult noroc! :)

  ReplyDelete
 2. un nou blog care v-ar putea interesa. e senzational. Muzica si istoria unui deceniu fabulos

  http://www.80remember.blogspot.com
  Daca iti place ...da informatia mai departe!!!!

  ReplyDelete
 3. muzica...singura prietena care nu te va trada niciodata ...

  ReplyDelete
 4. Pe o coarda de chitara..frumos nume.Genial chiar.Mi'as dori si eu sa cant la chitara..mi'as dori si eu ca, atunci cand nu ma ajuta cuvintele, cand nu ma ajuta versurile si nici proza, sa cant.Visez sa ajung chitarista intr'o formatie.Visez sa fie apreciata munca mea si sa'mi implinesc toate visele legate de pasiunile mele.Vreau sa cant, vreau sa fotografiez, sa sar cu parasuta, lucrez la o carte.Vreau sa invat multe limbi.Prima data japoneza si germana..si multe.Visez ca intr'o zi sa plec doar cu o chitara si o carte dupa mine.sa'mi scriu poeziile in telefon, asa cum fac noaptea, cand ma apuca inspiratia.Si sa ma opresc unde vreau: in mijlocul strazii, sau in parc, pe Primarie, ori in Primarie..sa cant, sa imi strig versurile.Sa tip ca iubesc.
  Dar momentan mama nu are timp de pasiunile mele.Mi'a promis ca'mi cumpara chitara..da' eu stiu?!
  Eu trebuie sa fiu copilul cerebral, care invata..si apoi mai vedem si de pasiuni.Nu vreau asta.Eh, n'are rost sa mai continui.
  Ahm, imi place blogu' tau.Si ca esti chitarista.Si ca esti din Sinaia.Daca stau sa ma gandesc mai bine, te urasc pentru asta:))[vreau si eu:o3].

  ReplyDelete