Pagini

Sunday 18 April 2010

          Lumina candelei se juca fericita pe perete. Maria statea intinsa in pat, alaturi raza ei de soare L. o privea nedumirit cu ochii mari. Ii era teama sa ii spuna ca il iubeste, totul se intamplase atat de repede si ii luase pe amandoi prin surprindere. Se priveau iar cuvintele erau de prisos, doar gandurile lor schimbau pareri si opinii. Afara vantul adia usor, iar luna isi facu si ea aparitia printre crengile copacului infrunzit din fata geamului.
          Secundele treceau nemiloase pe langa ei, minutele nu le lasa nici o clipa in plus sa se priveasca, iar orele parca ii presa sa isi deschida unul altuia sufletul. Pana la urma , Maria isi lua inima in dinti ii privi profunzimea ochilor si ii destainui pe rand sentimentele ce ii invadau inima si mintea. El o lua de mana si parca intreg universul exploda intr-un curcubeu multicolor, ce invalui curand intreaga planeta. Erau fericiti iar fericirea lor era daruita fara prea mult efort intregii lumi. Erau tineri si se iubeau. In sfarsit dupa atatea asteptari si cautari s-au regasit...
          "Da, il iubesc asa cum nu am mai iubit pe nimeni,il iubesc mai mult decat ma iubesc pe mine, si stiu ca si el va fi alaturi de mine intotdeauna, vad asta si simt asta in fiecare zi cand ma saruta ma ia in brate sau pur si simplu cand ma priveste", mi se destainui Maria intr-o zi la o cafea... Stateam amandoua in bucataria mica si o priveam cum trage insetata din tigara si cum sufletul si mintea ei erau pe veci alaturi de EL, cel pe care il asteptase atata timp..."Stii...", imi spuse dupa o lunga pauza..."Simt ca suntem una si aceiasi persoana dar in doua trupuri diferite..". Se facu noapte, Maria statea inca privind pe geam si tragand din tigara, la un moment dat se intoarse langa mine si imi spuse "Stii, ce banal mi se pare sa ii spun ca il iubesc, aproape ca imi vine sa rad...Nu, nu il iubesc, il ador, a devenit o parte din mine, este cel care ma face sa zambesc de fiecare data cand simt ca sunt secatuita de puteri si stiu ca eu sunt cea care il poate face fericit, iar asta o sa si fac, il voi face cel mai fericit om de pe planeta si din intreg universul, iar fericirea lui ma va face sa zambesc si impreuna cu noi, o lume intreaga va zambi si se va iubi, insa nimeni nu la fel de intens ca noi...il ador!"



picture credits goes to: past-the-apathy

No comments:

Post a Comment