Pagini

Monday 16 November 2009

Pustiu si totusi aglomerat


"te-ai simtit vreodata incoltit de propriile ganduri? Sa vrei ,sa iti doresti ceva nespus de mult,si totusi sa nu poti obtine, pentru ca in acelasi timp nu iti doresti destul de mult..."
Ca de obicei, Maria se opri din scris si fugi afara... "Cu toate ca ploua foarte tare si nu era o ploaie obisnuita de vara ci una rece si insensibila de toamna,care arunca asupra ta cu reprosuri care mai de care... Parcul era pustiu, insa plin de frunze de spirite de ganduri uitate de mult de oameni, de vise pictate de un copil cu creta pe asfalt, de scartait de leagan, de muzica unor trubaduri, de mine si totusi de nimeni... M-am plimbat asa ore intregi, pana nu am mai simtit nici ploaie nici vant, am simtit doar spiritul toamnei luandu-ma de brat si spunandu-mi catrene compuse de frunze uscate cazute de curand pe alei... M-am sprijinit de un zid, mirosul proaspat de muschi uscat mi-a intrat pana in vene, si aproape ca m-a facut sa tusesc... Am privit apoi banca goala din fata mea,apoi copacul uscat si frunzele ce ii acopereau radacinile scorburoase, apoi miile de culori ce se vedeau pe deal in zare... M-am simtit prea singura, poate chiar mai singura decat oricand...iar el nu a aparut sa ma imbratiseze cum o facea de obicei... m-am intors cu buzunarul plin de castante uscate acasa si mi-am facut un ceai de scortisoara... iar el tot n-a aparut..."

5 comments:

  1. poate se plimba si el prin ploaie intr-un parc pustiu la celalalt capat al pamantului asteptandu-te pe tine, inspirand si el cu tristete aerul de toamna sperand ca atunci cand va venii iarna sa vi si tu sa il acoperi si sa il incalzestisi sa il cuprinzi in brate fara al alunga niciodata din sufletul tau

    ReplyDelete
  2. Hey....daca continui asa te alerg, keep your head up!!!

    ReplyDelete
  3. Multumesc pentru sfat.
    Am sa incerc sa'l urmez si cand fac rost de chitara, te anunt si pe tine;)).

    ReplyDelete
  4. nice posturi kidda >:D< ....geniale chiar...

    ReplyDelete