Pagini

Thursday 30 August 2012

I'm all yours heart soul and mind

N-am crezut vreodata ca as putea sa iubesc din tot sufletul, ca as putea sa las egoismul la o parte si sa fac orice pentru tine. Nu as fi crezut ca am putea fi vreodata impreuna si atunci cand in sfarsit s-a intamplat a trebuit sa pleci insa ai ramas adanc intiparit in inima mea.Mi-ai zis acum ceva timp ca vorba aia "Ochii care nu se vad se uita" e o minciuna,  eu as spune ca persoana care a gandit-o nu ne intalnise inca pe noi. Cu fiecare zi in care esti mai departe de mine eu te simt tot mai aproape. Cand te aud uit de  tot si de toate si simt ca esti langa mine, iar atunci cand ma saruti din cuvinte de noapte buna izbucnesc in plans.
Imi este foarte frica ca ceva nu va merge si ca visul nostru ne va fi furat de o rafala prea puternica de vant,imi este frica ca ma vei uita chiar daca stiu cat de mult ma iubesti,imi este frica pentru ca nu vei fi langa mine sa ma aperi sa ma iei in brate si sa imi spui ca totul va fi bine.



2 comments:

  1. I must not fear.
    Fear is the mind-killer.
    Fear is the little-death that brings total obliteration.
    I will face my fear.
    I will permit it to pass over me and through me.
    And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
    Where the fear has gone there will be nothing.
    Only I will remain.

    Nu-ti fie frica, ce-i al nostru e pus deoparte.

    ReplyDelete
  2. pun pariu ca-s primul vizitator din canterbury, uk. poti sa tragi concluzia ca te vizitez si ma gandesc la tine oriunde ai fi si orice ai face :)

    te iubesc si mi-e dor de tine!

    ReplyDelete